Крок до «десятки» світових брендів

Крок до «десятки» світових брендів

1 червня 2024 року, дві провідні фірми професійних послуг – Mazars, міжнародне партнерство, що працює в понад 100 країнах і територіях, та FORVIS, топова компанія у США, офіційно запустили нову мережу Forvis Mazars рівня ТОП-10.

Мережа прагне забезпечувати винятковий клієнтський досвід, надаючи аудиторські, податкові, консалтингові послуги та послуги з надання впевненості по всьому світу.

Які переваги такого кроку для наших працівників?

Компанії FORVIS та Mazars співпрацюють уже понад 20 років, добре знають одна одну та мають подібні культуру й цінності. Створення партнерства стало чудовим кроком для розвитку обох компаній та відкриття нових можливостей для працівників.

Ми зберігаємо гнучкість та вибудовуємо ефективну співпрацю між офісами у різних країнах задля ще кращого обслуговування клієнтів та щоб надати нашим працівникам ширші можливості для розвитку та міжнародної мобільності.

Юлія Запрудська, Лідерка HR та стратегії, Forvis Mazars в Україні

Коли ми приймаємо важливі стратегічні рішення, то завжди думаємо про довгостроковий успіх наших працівників. Наш бренд оновився, але наші цінності залишаються незмінними. Саме людина та індивідуальний підхід до кожного були і є основою корпоративної культури компанії. Ми прагнемо бути тим самим «правильним вибором» для наших працівників, турбуючись про їх розвиток, добробут та самореалізацію. Створення Forvis Mazars відкриває перед нашими людьми нові можливості для кар’єрного росту, новий міжнародний досвід та нові перспективи.

Запуск нового бренду став гарним приводом для команди Forvis Mazars в Україні зібратися, провести час разом та відзначити подію у колі колег. Як це було? Дивись у відео 😉