Forvis Mazars – найкраще місце для роботи

Forvis Mazars – найкраще місце для роботи

Forvis Mazars визнано однією з найкращих компаній для роботи в Центральній і Східній Європі та Центральній Азії.

Близько 1500 співробітників із 16 країн взяли участь у регіональному опитуванні та поділилися своїм досвідом роботи у Forvis Mazars. Респонденти назвали нашу компанію одним із найкращих роботодавців у їхній кар’єрі, що дозволило Forvis Mazars успішно пройти сертифікацію та отримати статус «Найкраще місце для роботи». Згідно з результатами опитування, рівень задоволеності працівників компанією ставить 81%.

«Ідея залучити країни ЦСЄ та Центральної Азії до проходження сертифікації Best Places to Work виникла відразу. Ми не сумнівалися, що досягнемо спільного визнання, адже усіх нас об’єднують спільні цінності, повага до людей і прагнення приносити користь суспільству. Я дуже радий, що наші команди отримали статус «Найкраще місце для роботи», адже ця відзнака дійсно ґрунтується на справжньому досвіді наших працівників», – зазначив Peter Wundsam, член ради регіону ЦСЄ.

Основні фактори оцінки місця роботи

Під час опитування було визначено та оцінено шість ключових факторів:

  • корпоративна соціальна відповідальність (86%)
  • управління (85%)
  • командна робота та робочі умови (84%)
  • HR-практики (82%)
  • бенефіти, які надає компанія (80%)
  • відданість працівників фірмі та їхнє ставлення до своєї роботи (75%)

88% працівників підтвердили, що готові рекомендувати Forvis Mazars і послуги компанії потенційним клієнтам.

Однією з головних сильних сторін Forvis Mazars, згідно з опитуванням, є рівність між чоловіками та жінками у можливостях зростання (96%). Також високу оцінку отримали такі елементи культури, як різноманітність і повага до осіб у питаннях гендеру, етнічної приналежності, віку, інвалідності тощо (93%). 90% співробітників підтвердили, що в нашій компанії дотримуються законів про працю.

«Підхід «люди на першому місці» завжди був в основі нашої стратегії. Це визнання – важливе підтвердження того, що вже стало частиною нашої ДНК. Роки, присвячені розвитку професіоналізму та наданню нашим фахівцям можливості сміливо діяти, допомогли нам стати чудовим місцем для роботи, яке формує майбутнє компанії, співробітників та клієнтів у всьому регіоні», – зазначила Юлія Запрудська, HR-координаторка у ЦСЄ.

Компанія Forvis Mazars в Україні, як частина регіону Центральної та Східної Європи, також отримала відзнаку.

Наша команда пишається статусом «Найкраще місце для роботи», який буде чинним до вересня 2025 року. Та ще більше ми вдячні нашим співробітникам за довіру, підтримку та готовність рухатися з нами назустріч новим викликам ринку.

______

Best Places to Work – це міжнародна сертифікаційна програма з HR-напрямку, яка надає можливість роботодавцям з різних країн дізнатися більше про задоволеність своїх співробітників. Щороку організація формує рейтинги та нагороджує ті компанії, які забезпечують працівникам комфортні умови праці та дотримуються найвищих стандартів якості.